IMM Lommel

Eventtip: Internationale Mini Meeting in Lommel van 12-16 mei

Dat Mini een iconish merk is staat als een paal boven water. Dat er duizenden en duizenden Mini-liefhebbers zijn wereldwijd is daar een gunstig gevolg van. Elk jaar wordt de Internationale Mini Meeting georganiseerd. Een meerdaags event dat volledig in het teken staat van de kleine Britse auto. Dit jaar is een unicum, het evenenement wordt voor het eerst georganiseerd in Lommel, België. Wie het weekend van 14 mei nog niets gepland heeft, dit is een aanrader.

Mini

Van overal ter wereld komen Mini-rijders én fans afgezakt naar de Internationale Mini Meeting in Lommel. Er is dan ook heel wat te beleven. Zo zijn er natuurlijk heel wat Mini’s te bekijken, is er een ware Mini-markt waar kopers en verkopers van onderdelen en accessoires terecht kunnen en spelen er verschillende muziekbands om de sfeer er in te houden. Ook voor gezinnen is gezorgd. Zo kunnen de kinderen zich uitleven in de Kids Village. Reken daarbij heel wat hapjes en drankjes en de gezelligheid en verbroedering onder Mini-liefhebbers is compleet.

mini

Enkel dagtickets voor zaterdag 14 en zondag 15 mei van 10u-20u zijn nog beschikbaar aan de kassa aan €18 euro/stuk. De locatie van dienst is Kristalpark Balendijk in Lommel. Meer info omtrent de Internationale Mini Meeting vind je op deze website.