GR8 Streetperformance editie juli 2017

We zijn terug een kwartaal vooruit geschoven, wat bij GR8 Streetperformance een nieuwe editie betekent! Deze editie beloofd ook weer heel wat leuk leesvoer. Wij kregen al een tipje van de sluier mee om met jullie te delen.

Wij liegen niet als we zeggen dat het over leuk leesvoer gaat. Denk maar aan onderstaande Ferrari Testarossa die een verlagingskuur meekreeg en werd voorzien van een setje aangepaste velgen. Er is een heel artikel over uitgebreid in het tijdschrift waar je alles kan te weten komen over het type velgen die werden gebruikt, of van welk merk de verlagingsveren komen.

Ook heel wat andere persoonlijke tuningprojecten kan je terugvinden in de nieuwe editie. Audi’s, Volkswagens,… en zelfs iets wat we gewoon niet weten wat het ooit was. Je kan het nauwelijks bedenken of het wordt gebouwd. De wagen in kwestie is op de Vlaamse televisie gekomen in “Iedereen beroemd”, misschien een idee om dat filmpje maar eens te bekijken. Het artikel erover in GR8 streetperformance zal nog meer weten te vertellen.

Het zou onlogisch zijn van GR8 Streetperformance mochten ze in hun nieuwe editie verder niet spreken over hun BMW M4 Liberty Walk, die ze hebben voorgesteld in de GR8 International Car Show op 1 en 2 april van dit jaar. Er is dan ook een volledig artikel gewijd aan die wagen, ook wij staan te springen om dit artikel te gaan lezen.

Wie niet onmiddellijk een abonnement wil aanschaffen op het tijdschrift kan ook gewoon naar de plaatselijke krantenwinkel gaan. GR8 Streetperformance wordt ook bij 2800 krantenwinkels over heel Vlaanderen verkocht. In de krantenwinkel kosten de schriften wel 6€, wie een euro wil sparen en graag elke editie binnenkrijgt zonder naar de plaatselijke krantenwinkel te moeten kan gewoon een abonnement nemen voor 5€ per schrift. Misschien maar eens een abonnement bij hen nemen? Je kan het door te mailen naar Abo@gr8street.com