Bekende Youtuber koopt Lamborghini LP560-4 Bicolore Edition

lp560 2

Wie iets van auto’s spotten kent en denkt aan Londen, denkt meteen ook aan SupercarsOfLondon. Het populaire Youtube-kanaal van de Brit Paul Wallace. Met veel succes verslaat hij dag in dag uit de supercarparade in ’s wereld duurste hoofdstad. Met zo’n reputatie gaat uiteraard een hoogstaand karretje gepaard. Zijn tweede supercar is een Lamborghini LP560-4 Bicolore Edition.

pjw

Ook het AutoJunior-team heeft Paul Wallace meermaals gespot in onder andere Monaco, tijdens onze trip naar daar voor TopMarques 2015 met de sterke Maserati Ghibli. Daar reed Wallace nog rond met z’n eerste supercar die hij met z’n Youtube-eurootjes bijeen had gespaard, een Audi R8 V8 die hij meerdere keren heeft gewrapt.

lp560 1

De R8 V8 kwam op leeftijd en om z’n achterban tevreden te stellen moest Wallace met iets nieuws komen. De keuze was weggelegd voor een Lamborghini Murciélago LP640. Dat was toch de grote jongensdroom van Paul. Maar gezien de extreem hoge rijkosten (de koppeling gaat slechts 6000 km mee) kwam zijn oog te vallen op een LP560-4 Bicolore Edition. Een recentere wagen met minder kinderziektes, hogere betrouwbaarheid én iets goedkoper dan de Murcie. Zoals bekend heeft de Lambo 560 pk, vierwielaandrijving en deze wagen heeft zwart leder interieur, het ‘branding package’, en een achteruitrijcamera. Ongetwijfeld zal je de wagen uitvoerig kunnen bekijken op het Youtube kanaal van SupercarsOfLondon.