Bentley continental te koop

Bentley Continental te koop voor €26.000 [slecht idee]

Volgende advertentie passeerde onze ogen wanneer we voor de zoveelste keer onze onbereikbare droomauto’s zaten te zoeken op een autoverkoopwebsite. Buiten de duistere titel à la ‘Bentley Continental te koop/te ruil’ zagen we een op het eerste zicht stoere spierwitte Bentley Continental GT. 

Klik je verder door naar de advertentie dan ziet de Britse spierbundel er al wat minder aantrekkelijk uit. Het grootste esthetisch probleem? Check de wielkast linksvoor. Ligt het aan mij of zie ik daar zwarte tape die roestplekken moeten verborgen houden? Mocht je daar geen aandacht aan besteden kan je nog altijd vallen over de onderschatte kilometerstand die de advertentie weergeeft. Een poetsbeurt voor deze Continental zou ook welkom zijn. Daarbovenop zit het stuur aan de verkeerde kant, wat je wel meer ziet in België, maar blijft toch een beetje raar.

Bentley continental te koop
Bentley Continental te koop voor €26.000

Nog steeds interesse? Vergeet dan niet dat vadertje staat graag onderstaande bijdrage wilt ontvangen:

De BIV (Belasting op inverkeerstelling) bedraagt: 10.728,65 EUR
 De VB (Verkeersbelasting) bedraagt: 5.243,1 EUR
Wie goed rekent weet dat je al minstens €42.000 kwijt bent aan jouw ‘nieuwe’ Bentley. Dan toch maar een nieuwe BMW 3-reeks kopen? Feit is dat deze verkoper niet de ‘Award voor Beste Advertentie’ mee naar huis zal nemen.