Automotive luxury event 2014

Automotive Luxury Event 2014

Automotive luxury event 2014

 

In samenwerking met Maserati België, Black Oval, My Land Rover Travel Magazine, Amazing In Motion by Lexus werd vandaag het Automotive Luxury Event georganiseerd. Een premium life-style event met klasse en sportwagens als rode draad en middelpunt. Bezoekers van dit gratis evenement konden genieten van testritten met verschillende wagens:

  • Maseratili (Ghibli, Quattroporte, Gransport)
  • Land Rover/Range Rover (Defender, Discovery, RR Sport, RR Vogue, Evoque)
  • Jaguar (XK, F Type, XJ, XF)
  • Lexus (CT200, IS300, GS300, GS450, RX450)

Daarnaast kon je (tegen betaling) je smaakpapillen verwennen met heerlijk eten en drank. Exposanten met exclusieve producten & diensten waar je ettelijke premium cadeaus kon winnen ontbraken natuurlijk ook niet.

Ik zelf reed eerst even in de Lexus CT200h. Het was voor mij de eerste keer dat ik met een échte hybride reed (de Fisker Karma is geen hybride). Toegeven, ik was aangenaam verrast van hoe soepel de motor in-en uitschakelt en hoe de wagen alle energie die hij kwijt wil opnieuw gebruikt om de batterij terug op te laden.

Daarna kroop ik even achteraan in een Range Rover Sport TDV6 met 211pk. Onlangs reed ik met z’n grote broer, de Range Rover (artikel en video volgt binnenkort). De Sport gedraagt zich inderdaad iets sportiever dan de originele Range, maar is ook zeer comfortabel en kan ook 90cm diep het water in!

Afsluiten deed ik in stijl met een volledige zwarte Jaguar F-Type V6s. Het instapmodel, de V6 met 340pk, hebben we recent ook aan de tand gevoeld en ook bij deze F-Type was ik onmiddellijk terug verliefd.
Wat. Een. Sound! Ongelofelijk!

Behalve een kleine regenbui was het een geslaagde namiddag! Tot de volgende!