Ferrari 458

Vraag van de dag: Aston Martin, Porsche of Ferrari?

Te veel keuze wat betreft auto’s kan soms enorm moeilijk zijn. Stel je voor dat je enkele miljoenen wint/verdient en een sportwagen aanschaft. Welke kies je in godsnaam? Porsche, Ferrari of Aston Martin? Onderstaande spot uit Knokke brengt je misschien wat duidelijkheid. 

Drie verschillende merken, drie verschillende modellen en drie verschillende motorisaties. De Ferrari 458 Italia is de meest veilige keuze wat betreft comfort, rijplezier en aandacht. Daarom niet de beste keuze natuurlijk. Al zijn de Italiaanse lijnen van dit raspaard en de decibels van de V8 moeilijk te evenaren.

Ferrari 458

Wens je toch meer over te komen als een hardcore autoliefhebber met een zes-in-lijn motor net achter de oorlellen, dan is de Porsche GT3 996 iets voor jou. Een circuitmachine die op een ouderwetse manier de overwinning probeert binnen te halen.

Porsche GT3

Is dit allemaal niets voor jou en ga je liever voor een dikke V12 die gepaard gaat met intens comfort en unieke looks? Dan is er nog steeds de Aston Martin V12 Vantage die de jouwe kan worden. Net zoals bij de Italianen krijgt de Aston een uniek design mee van Britse makelij.

Welke wordt de jouwe? Misschien toch deze?

Aston Martin V12
foto’s autogespot.nl