Scoops: Mercedes AMG Modeloffensief

 

Niet veel tijd voor vakantie bij de mannen en vrouwen van AMG in Affalterbach want de komende kwartalen valt er veel nieuws te rapen bij AMG!

1. S 63 AMG Cabrio

Mercedes komt binnenkort met de dakloze variant van de S-Coupé op de proppen en daar hoort natuurlijk een AMG variant bij. Die laatste lijkt zo goed als klaar.

2. E 63 AMG W213

Begin volgend jaar stelt Mercedes haar volledig nieuwe E-Klasse voor die ‘verdacht’ veel weg heeft van de C-Klasse en de S-Klasse. Mercedes wil nu eenmaal geen risico’s meer nemen na het ‘moeilijke’ design van de huidige E-Klasse. AMG werkt al aan de AMG variant die wellicht een iets bravere look krijgt dan de huidige AMG. Het wordt afwachten of de nieuwe E 63 AMG ofwel de 4,0 of de 5,5 V8 motor krijgt.

3. AMG GT GT3

Ook de AMG GT krijgt er binnenkort een nog straffere variant bij. Het zou gaan om de straatversie van de GT3 die binnenkort zijn debuut maakt in de GT racerij. We zijn alvast benieuwd of de centrale uitlaat van prototype op de foto’s ook op de finale productieversie te zien zal zijn. Meer details ontbreken nog.

4. C 63 AMG Coupé

Aftellen maar …

C 63 AMG

 

 

Fotobron: www.autoevolution.com