Een Abarth racen op het circuit van Mettet tijdens de Abarth Driving Academy 2016

Al voor het tweede jaar op rij organiseert FCA, de moeder van Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Fiat én Abarth een ware Abarth Driving Academy en dit op 2 juni 2016.

abarth

Zowel klanten (eigenaren van Abarth -producten) als liefhebbers van de Abarth’s kunnen zich inschrijven via fcaevents.be om hun eigen wagen of demowagens ten volle te kunnen benutten op een echt circuit. Het circuit van Mettet in Namen, officieel het circuit Jules Tacheny genoemd, is 2,28 km lang en wordt gekenmerkt door een paar lange rechte stukken en verraderlijke bochten. Om een Abarth te racen op dit circuit wordt je begeleid door professionele instructeurs die jou zowel offensief als defensief leren besturen. Dat een Abarth rijden heel wat fun is weten we bij AutoJunior al aan de hand van de Abarth 595 Competizione.

Volgens hetzelfde concept kan je een  ander populair merk van de FCA groep ontdekken, Jeep. Een Jeep besturen op elk terrein kan je leren en doen tijdens de Jeep Academy. Inschrijven kan ook via fcaevents.be  Hieronder een voorsmaakje voor de Jeep Academy 2016.