Prijs Subaru Levorg bekend

subaru-levorg-concept-front-angle

In oktober zal de spiksplinternieuwe Subaru Levorg bij de officiële dealers staan. Voor wie reeds overtuigd is van de kwaliteiten van de Levorg kan de auto nu al bestellen.

De naam Levorg is een combinatie van de woorden Legacy, Revolution en Touring (na enig puzzelwerk). In gewone mensentaal gaat het hier over een stationwagen met vrij sportieve looks en tevens over 170 pk beschikt dankzij de 1,6 benzine boxermotor met twinscrolltubo en directe injectie. De standaard vierwielaandrijving en de CVT (Continue Variabele Transmissie zonder vast aantal verzetten) zouden voor de voorspelbare wegligging moeten zorgen die elke Subaru typeert. Subaru Levorg

Met 522 liter beschikt de Levorg over voldoende laadruimte. De Levorg komt er in twee uitvoeringen: GT Comfort (€ 28.995) en GT-S Premium (€ 32.995). Bij de GT zijn onder andere het sportonderstel, dodehoek detectie en een achteruitkijkcamera standaard. Bij de GT-S komt daar nog eens lederen bekleding, 18 inch velgen, sportzetels, schuifdak en navigatie bij. Snelle beslissers kunnen opteren voor een GTI pakket met sportievere looks voor een prijsje. Ook het Adventure Pack met o.a. dakdragers en afneembare trekhaak wordt gratis aangeboden tijdens de introductieperiode.
7d15d97646f537ce5a46c51e2e1b6d40