Nieuwe editie van Donkervoort D8 GTO!

donkervoort_d8gto_carbon_schuinvoor-e1429277140727-1140x715
Enkele maanden terug kregen we de Donkervoort D8 GTO Bare Naked Carbon Edition voor het eerst te zien. Het betreft de allereerste Donkervoort volledig in zichtkoolstof, een techniek waarbij de unieke en herkenbare vezelstructuur van het materiaal zichtbaar blijft.

Oorspronkelijk een one-off, maar de introductie van deze editie heeft echter een enorme vraag naar deze prachtige ‘dark version’ van de D8 GTO teweeggebracht. Tegelijkertijd werd het laatste exemplaar van de gelimiteerde D8 GTO Bilster Berg Edition afgelopen maand verkocht. Dit alles heeft Donkervoort dan ook doen besluiten tot een continuering van de Bare Naked Carbon Edition!
donkervoort_d8gto_carbon_zijkant-e1429277499661-1140x715

Dankzij het gebruik van carbon fiber in zowel het exterieur als het interieur krijgt deze editie van de D8 GTO een vrij mysterieus en donker uiterlijk. Elke Bare Naked Carbon Edition ondergaat een uniek spuitproces, waarbij ieder koolstof component met de hand wordt voorzien van een unieke UV-laklaag, uitgevoerd met een matte of glans finish.

Motorisch zijn er eigenlijk geen veranderingen gebeurt. Maar eerlijk, het blijft een beest van een wagen met een schitterende motor die niet veel verbeteringen meer nodig heeft.
donkervoort_d8_gto_carbon_naked_3