Ford GT

De nieuwe Ford GT volgens jouw smaak samenstellen en bestellen doe je zo

De nieuwe Ford GT is veelbesproken. Vooral de nieuwe Ecoboost-motor zorgt voor veel controverse. Geen brullende V8 maar meer bescheiden V6 stuurt de nieuwe GT aan. Er eentje bestellen zal geen sinecure worden. Ford kiest zorgvuldig z’n klanten uit. Het liefst van al klanten met een grote impact op sociale media, ‘ambassadors’ zoals ze het zelf noemen. Zo gaat het tegenwoordig, met enkele honderdduizenden euro’s zwaaien volstaat niet meer, nu mag je geluk hebben als je uitgekozen wordt als nieuwe eigenaar.

Ford GT

Ford zal de nieuwe GT bovendien niet in bulk produceren. Het wordt een exclusief en gelimiteerd product. Waarvan de eerst 500 nu te bestellen zijn. Aangezien de wagen een rijkgevuld historisch verleden kent is een groot deel van die eerste lichting waarschijnlijk reeds verkocht. Toch hindert niets ons om een hele dag onze perfecte GT te configureren, dat kost immers niets en dromen mag.. moet!

Ford GT

Ford doet nogal geheimzinnig over deze wagen, zelfs het exact aantal pk’s weten niet. 630 wordt in ons oor gefluisterd. Het zal in ieder geval niet weinig zijn gezien de looks van de Ford GT.

Ford GT

De link naar de configurator komt in 3,2,1.. nul. AutoJunior-tip van de dag: in aanmerking komen voor de nieuwe Ford GT doe je het best door gewoon een oud exemplaar te kopen, mocht je ergens nog een stapel geld hebben liggen.