Rondrit Olen

Mid-Winter rondrit in Olen (27/01/2013)

Op zondag 27 januari was ik al vroeg wakker om mij klaar te maken en vervolgens te vertrekken richting Olen. Daar had ‘Tigra’ van het autoforum.be een rondrit georganiseerd met een roadbook in ‘bolletje-pijl’. Omdat mijn co-piloot op het laatste moment niet mee kon ben ik dan ter plaatste met een andere Alfa Romeo-bestuurder overeen gekomen dat ik hem ging volgen gedurende de hele rit.

Rondrit Olen

Iets na de middag en nadat enkele enthousiastelingen al een deel van hun banden opgerookt hadden vertrok de hele bende in kleinere groepjes. Jammer dat ik geen co-piloot had waardoor ik voortdurend op het achterwerk van een Alfa Romeo 166 heb zitten kijken, maar een driftende rode Mazda MX-5 in de achteruitkijkspiegel maakte dat weer goed.

Rondrit OlenRondrit OlenOndanks het slechte weer waren de meeste reacties zeer positief. De organisator heeft ondertussen laten weten dat hij deze zomer bereid is de rit nog eens opnieuw te doen. De volgende keer ga ik rij ik terug mee, maar dan wel mét co-piloot…

Rondrit Olen