Cars & Coffee Paris

Cars & Coffee Parijs Porsche Special

Youtuber yd222 bracht op zondag 10 februari een bezoek aan de Cars & Coffee in Parijs. Zoals bijna altijd het geval bij deze evenementen kwamen er weer heel wat mooie bolides bij elkaar.

Cars & Coffee Paris

Emotion Auto Prestige organiseerde op zondag 10 februari de maandelijkse Cars & Coffee in Parijs. Deze bijeenkomst was een speciale editie omtrent Porsche. Wij maakten er een daguitstap richting Parijs van om in de voormiddag Cars & Coffee bij te wonen en in de namiddag de Franse hoofdstad in te trekken. Fascinerend om te zien wat voor exclusief speelgoed op een zondagmorgen vroeg uit bed kwam om een koffie te drinken.

Cars & Coffee ParisCars & Coffee Paris

Toen we aankwamen stond er slechts één Porsche op het plein, een 991 Carrera S. Na enige tijd werd ons geduld beloont, want daar kwam de volgende Porsche aangereden. Deze keer was het een blauwe 997 GT3 RS MkII. Al snel volgden andere supercars waaronder een aantal Ford Mustangs, een BMW M3 E92 Coupé die onderhanden genomen was door G-Power, een Mercedes-Benz C63 AMG Coupé Black Series en een Nissan Skyline van de vorige generatie. Genieten kan met de onderstaande filmpjes!

Cars & Coffee Paris