Koop je Fiat 500 vanaf nu op Vente-Exclusive.com

Fiat 500

Auto’s verkopen via het internet. Het blijft een rare combinatie, maar meer en meer fabrikanten proberen het toch voor elkaar te krijgen om surfers over de streep te trekken. Het tijdsintensieve tripje naar de autodealer lijkt aan populariteit in te boeten.

FIAT_ESCLUSIVA_2_5_XL

Ook Fiat trekt nu de e-commercekaart. Ze doen dat niet zelf, maar gaan in zee met de populaire online retailer Vente-Exclusive. Fiat biedt een exclusieve versie van z’n kleine maar legendarische 500 aan met bovendien een serieuze korting erbovenop!

FIAT_ESCLUSIVA_1_1_XL

Er zijn twee modellen die je in jouw online-winkelmandje kunt plaatsen. Beiden zijn gebaseerd op de 500 Pop Star 1,2l met 69 pk. Uiteraard voorzien van de nodige ‘Esclusiva’-badges en keuze tussen een dakloze en gewone variant. Als standaarduitrusting krijg je een radio met MP3-functie, 15-inch velgen, 7 airbags chromen spiegelkapjes en bediening aan het stuur.

Voor de cabrio betaal je net geen 13.800 euro. Eentje mét dak kost slechts 11.799 euro. Prijzen die toch een mooie 25% lager liggen dan bij de dealer. Bestellen kan je vanaf 27 maart tot en met 5 april op Vente-Exclusive.com