i3

Koop je BMW i3 vanaf nu online!

P90136079_highRes

BMW Group start met een pilootproject in België waarbij je jouw BMW i3 online kan bestellen. Geen klassiek verkooppraatje meer? Toch wel! BMW biedt je nog steeds alle mogelijkheden om je te overtuigen de i3 daadwerkelijk aan te schaffen.

Met de multi-channelaanpak omvat het aanbod BMW i3 agenten, telefonische verkoop als dienst na verkoop, online verkoop en zelfs een mobiele verkoopadviseur.

BMW gooit dus alles in de strijd om van de i3 een bestseller te maken. Ze zijn uiteraard niet de eerste die wagens online verkopen. Denk maar aan de eerste paar duizend gloednieuwe Volvo XC90 First Edition’s die online als een lopend vuurtje werden verkocht, op minder dan 48 uur gingen ze de deur uit. Of denk maar aan de actie van een online retailer waar je een Renault Clio kon kopen.

P90136117_highRes

Bovenstaande voorbeelden draaien om hetzelfde principe maar BMW biedt uiteraard meer dan dat. Ze willen de klant alle mogelijkheden bieden om een wagen aan te kopen. De service én het vertrouwen primeren zoals altijd bij BMW. Tot slot garanderen ze de veiligheid van dergelijke online aankopen. Het is een kwestie van tijd voor andere constructeurs volgen.