Jeep gamma

Jeep bestaat 75 jaar en dat wordt stevig gevierd

Voor je denkt aan een wilde braspartij vol bier en fastfood, think again. Jeep viert zijn 75ste verjaardag zoals elk ander merk dat zou doen, met speciale verjaardagsedities van hun modellen. Een stoer merk zoals Jeep viert dan ook stevig door met een 75th Anniversary-editie op élk model uit het Jeep-gamma. We overlopen even deze feestvarkens.

Jeep 75th Anniversary

Het 75th Anniversary-pakket omvat  een 75th Anniversary-logo, Low Gloss Bronze-velgen, de buitenkant wordt afgewerkt in brons met oranje tinten. Ook het interieur wordt niet vergeten met zetels met een specifiek logo in reliëfdruk. In Genève zagen we al enkele modellen die deze speciale verjaardag vroegtijdig gevierd hebben, onder andere de door AutoJunior-goedgekeurde Renegade en Cherokee.

Jeep Renegade

Maar ook andere modellen zoals de ijzersterke Wrangler ontloopt de 75th Anniversary-kuur niet. Deze wordt geleverd in Sarge Green met bronzen afwerking rond de koplampen en de lederen zetels worden in Ombre Mesh getooid.

Jeep Wrangler

Als laatste in het gamma is de Grand Cherokee aan de beurt. De ‘Summit’-variant hebben we reeds getest en het AutoJunior-besluit was unaniem, wat een wagen. Bijna op het niveau van de Duitse concullega’s zoals de X5 en GLE. De ’75th Anniversary’ is voorzien van de Brilliant Black-kleur en krijgt de alleskunnende zuinige 3-liter V6 diesel mee die 250 pk produceert.

Jeep Wrangler

Deze speciale edities zijn gelimiteerd tot 8.000 stuks, wees er dus snel bij. Snel even jouw wagen laten waarderen aan de beste prijs is de boodschap.