Het perfecte interieur met de interieurspray van VoodooRide

Het is natuurlijk vervelend, elke keer dat je interieur van je auto er enorm stoffig bij staat. Of je vingerafdrukken staan op de zwarte pianolak in de middenconsole van je nieuwe Mercedes. Gelukkig kan je deze “kwaaltjes” in je interieur snel wegnemen met de interieurspray van VoodooRide.

We proberen jullie natuurlijk niet te overspoelen met allerhande soorten sluikreclame en advertenties, maar als er een goed product op de markt is delen we het graag even mee. Al is het maar zodat we jullie wagens in topstaat kunnen verwelkomen op onze events zoals Cars for Life. We doen trouwens ons best om in 2017 ook een rondrit te organiseren. Meer info hier later over.

Hoe werkt die interieurspray nu eigenlijk? Je spuit simpelweg het product op een doekje en wrijft het dan over je interieur heen. Simpeler kan het eigenlijk niet. De interieurspray is bruikbaar op ongeveer alle oppervlakken in je interieur. Ik spreek dan wel over de lederen zetels, het dashboard, de middenconsole, … De vloermatjes reinig je toch best met de stofzuiger. Het product laat ook een typische geur achter waardoor het na enkele weken of zelfs maanden nog steeds fris ruikt in je wagen. Bijna gans het wagenpark van AutoJunior heeft een behandeling gekregen met deze interieurspray, we weten dus waarover we spreken.

Wil je producten van VoodooRide bestellen? Dan kan je op deze website terecht.