Ferrari F12tdf

Gespot: Ferrari F12tdf, Lamborghini Huracan en Aventador LP988-4

Als autospotter in België de volgende combo tegenkomen is niet goed voor de gezondheid. Spotters yd222 en Xenoflex kwamen dit meesterlijk trio tegen in Schoten, Antwerpen. Het gaat om een Lamborghini Huracan LP610-4 (uit Oosterzele, nvdr), een monsterlijke Lamborghini Aventador LP988-4 Edizione by DMC en België’s inmiddels bekendste (en enige?) Ferrari F12tdf. Die laatste hebben we persoonlijk mogen ervaren, dat zie je in deze video én dit artikel

Lamborghini Huracan

De Ferrari F12tdf heeft een V12 die 780 pk produceert. De Aventador, geregistreerd in Monaco, is getuned door de Duitse tuner DMC. Zij nemen jouw Aventador onder handen. Dit exemplaar onderging Stage 3 en kreeg, hou je vast, maar liefst 988 paarden mee naar huis. Dit pakketje kost, bovenop de prijs van de Aventador natuurlijk, bijna 290.000 dollar. De laatste, de meest voorkomende van de drie, de Huracan LP610-4 is ons ook niet onbekend. De eigenaar reed voorheen al met een hele rits andere sportwagens zoals een Ford GT, gele McLaren 650s, rode Lamborghini Aventador en rode, nieuwe Corvette. Allemaal in Duitsland geregistreerd (Duits bedrijf). Die krijgt een V10-motor met 610 pk.

Lamborghini Aventador LP988 Edizione GT

Ferrari F12tdf
foto’s door autogespot.nl

 

Goesting gekregen een nieuwe/tweedehandswagen aan te schaffen na het bekijken van deze foto’s? Jouw oude is veel geld waard!