Cars For Life 2016

Cars For Life 2016 op 24/12/2016: 5 redenen om te bezoeken

Music For Life van Studio Brussel start op 18 december. En dat betekent maar één ding.. AutoJunior’s Cars For Life evenement ten voordele van Kinderkankerfonds vzw. Ook dit jaar organiseert AutoJunior een autofeest voor elke autoliefhebber. Cars For Life 2016. Nog niet overtuigd? We geven jou 5 redenen om toch eens af te zakken naar het warme Kortrijk op 24 december tussen 10u en 18u op de parkings van hogeschool VIVES.

1. Autoliefhebbers onder elkaar

Wellicht de meest eenvoudige reden. Cars For Life is in de kern nog altijd een automeeting waar ELKE autoliefhebber zijn trots bezit kan tentoonstellen. Exoten, tuners, 4×4’s of oldtimers, kom gewoon af. Toegang per wagen is €10, integraal voor het Kinderkankerfonds. Hiervoor krijg je gratis drankbonnetjes en heel wat aandacht van collega-autoliefhebbers. Inschrijven hoeft niet, gewoon opdagen 😉

Liever gewoon als bezoeker komen? Dat kan uiteraard ook. Voor jou is de toegang gratis maar vragen we jouw bijdrage in de strijd tegen kanker door een drankkaart te kopen aan de bar. Er zal heel wat moois te zien zijn. AutoJunior brengt zelf enkele gloednieuwe wagens mee (met dank aan de officiële invoerders). Houd de evenementenpagina op Facebook dus nauw in de gaten voor updates.

2. Rijd eens mee met een Tesla Model X !

Ja ja, het nieuwste model van Tesla, de Model X, zal te aanschouwen zijn op Cars For Life 2016. Een reden te meer om af te komen. Bovendien kan je meedingen voor een ritje mee te rijden in de Tesla Model X. Wat moet je daar voor doen? Ter plaatse, op 24 december van 10u tot 18u dus, kan je meedoen met een tombola. Voor slechts €1 (voor het goede doel) kan je mooie prijzen winnen. Waaronder een ritje in een geschiftsnelle Tesla.

Tesla Model X
AutoJunior-fotograaf Tom ging op bezoek naar de nieuwe Tesla Store in Zaventem

3. Tickets voor het Brusselse Autosalon 2017 voor €1 !

Niet geïnteresseerd in een ritje in de Model X? (LOL) Dan kan je nog altijd meedoen met de €1-tombola om tickets voor het komende Autosalon van Brussel te winnen. We hebben van de organisator een karrenvracht aan tickets gekregen die we voor het goede doel mogen uitdelen. Doe mee, koop een lotje van €1, en win win win!!

Autosalon brussel 2017

4. Wrap For Life 2016

Ook dit jaar gaat onze sterke partner BC Signature een live-wrapping doen tijdens Cars For Life 2016. Benieuwd hoe zoiets in zijn werk gaat en welke wrap op de AutoJunior-Focus RS komt te zitten? Kom eens langs en aanschouw de kunst van het wrappen.

De live-wrapping was vorig jaar een doorslaand succes!

Je kan trouwens ook zelf een jaar lang met jouw logo, bedrijfsnaam of familiefoto op de AutoJunior-RS komen te staan. Vast oppervlaktes worden verkocht ten gunste van het goede doel. Het kost niet veel, is zeer effectief en uniek! Meer info vind je via deze link. 

Ook MNM-presentator Brahim keurde de gewrapte Subaru BRZ goed vorig jaar

 

5. Lekkerste chocomelk van de lage landen

Naar alle traditie bieden we enkele warme dranken aan om de keel te verwarmen. Chocomelk van Inex NV mag daarbij niet ontbreken. Dranken zoals chocomelk en glühwein zijn steeds aan democratische prijzen te verkrijgen in de grote tent. Daarnaast zijn er ook enkele eetstanden voorzien.

 

 

Cars For Life 2016, 24 december 10u tot 18u

Hogeschool VIVES, Doorniksesteenweg 145, 8500 Kortrijk

Laat gerust weten dat je aanwezig zal zijn 🙂