Tesla Model X

Tesla Store Brussel sinds kort in opgesmukte Bentley/Lamborghini garage

Het contrast met de vorige Tesla Store in Brussel kan niet groter zijn. De nieuwe locatie in de Leuvensesteenweg in Zaventem leek ons dan ook eens de moeite om er de Tesla sfeer op te snuiven.

In oktober opende Tesla officieel haar nieuwe Tesla Store Brussels op een nieuwe locatie in Zaventem in het bijzijn van minister Johan Van Overtveldt. De vorige locatie iets verderop richting Brussel bleek voor het snelgroeiende Tesla al snel te klein en was bovendien vrij onopvallend. Dat is nu anders met het nieuwe Tesla Sales en Service center in de voormalige Bentley & Lamborghini garage die nu in Drogenbos te vinden is. Twee Model X’en en een Model S 75D schitteren in de gloenieuwe showroom.

Tesla Model X

Het vernieuwde gebouw is volledig ondergedompeld in Tesla stijl en er is duidelijk nog ruimte voor als de Tesla Model 3 arriveert. Met de vernieuwde Tesla Store toont Tesla opnieuw aan dat het niet enkel op online verkopen wil inzetten. Voor wie dacht dat Tesla nog steeds een kleine speler is zal zijn mening snel herzien als je weet dat het wereldwijd al meer dan 140.000 auto’s aan klanten wist af te leveren.

Voor wie liever een kijkje gaat nemen bij een Tesla Store dichter bij huis kan ook terecht in Gent (Sint-Martens-Latem) of Aartselaar. De Tesla Store aan de Leuvensesteenweg is doorlopend open van maandag tot vrijdag van 10:00 tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00.

 

[button-blue url=”https://www.facebook.com/AutoJuniorBelgium/” target=”_blank” position=””]AutoJunior op Facebook[/button-blue][divider_top]