bmw m4 cabrio 30 jahre

Autosalon Genève: BMW M4 Cabrio 30 Jahre

  De dakloze BMW M wordt 30 jaar. Dat vraagt natuurlijk om een deftig autofeestje..met een deftige sportieve kar; de BMW M4 cabrio 30 Jahre.

Het was weer een stand om van te snoepen bij BMW. Ook al was er naar ons inzien niet echt wereldnieuws te rapen bij de Duitsers uit Beieren, een lekker M-speeltje kan ons altijd bekoren. Zo stond de M4 Cabrio 30 Jahre er prachtig bij.

bmw m4 cabrio 30 jahre

Prachtig is hij allermeest, speciaal dan weer minder. Het mag dan wel een speciale editie zijn ter ere van de allereerste E30 cabriolet, veel nieuwigheden zijn er niet. 19 paarden, zoveel (of zo weinig) mag je er extra temmen onder de motorkap. Binnenin zijn de nodige kleurencombinaties te vinden met enkele ’30 Jahre’-badges. Zo voel je de nostalgie toch een beetje.

bmw m4 cabrio 30 jahre

De 20-inch wielen zijn voorzien van een nieuw design en daarnaast is de verjaardagseditie te verkrijgen in twee unieke kleurtjes. Het Macao Blue Metallic en het Mandarin II. Twee zeldzame kleuren die je wellicht niet vaak zal tegenkomen op de Belgische wegen. BMW schikt er 300 exemplaren van te produceren van deze M4 Cabrio 30 Jahre. Vijf daarvan zijn voor de Belgische/Luxemburgse markt.

bmw m4 cabrio 30 jahre