Alfa Romeo Meeting @BR-Performance

Op zondag 23 september vond in Willebroek de jaarlijkse Alfa Romeo meeting plaats bij BR-performance. AutoJunior arriveerde er als eerste! 

Na enkele ogenblikken kwam de volgende wagen aan. Een volledig zwarte Brera, mooi. Een uurtje later waren er al een twintigtal Alfa’s aangekomen. Een groot deel ervan Nederlanders, maar dat weerhield enkele West-Vlamingen niet om ook een kijkje te komen nemen.

We konden onder meer een Porsche Cayenne Turbo S en een Renault Megane RS Throphy ontdekken en er werden enkele leuke testritjes mee gemaakt. De Porsche Cayenne Turbo S was door BR-Performance getuned naar 600pk! Terwijl de Megane zeker niet moest onderdoen op vlak van snelheid.

Vervolgens komt er nog een BMW M3 de meute vergezellen en ook daarin konden verschillende aanwezigen eens meerijden. Dan vond er een demonstratie plaats. Een Alfa Romeo Giulietta werd de testbank opgereden en eens aan de tand gevoeld.

Voor ons was het dan al tijd om terug huiswaarts te keren. Wij hebben ervan genoten en volgend jaar gaan we zeker terug!

Voor meer foto’s klik op de volgende link: http://razzi.me/a/19178