Tesla Model S P90D

5 unieke redenen waarom je AutoJunior moet volgen

Ach daar is ze weer, (bijna) elke dag word ik door haar verwend met warmte en licht. Niets zal onze oneindige stroom liefde kunnen doorbreken. Altijd zal zij een speciaal plekje krijgen in mijn hart. Voor je begint te denken dat ik gefrustreerd aan het dagdromen ben over de perfecte vrouw.. Ik heb het natuurlijk over de stralende zon die komende periode weer keihard gaat schijnen, of dat hopen we toch bij AutoJunior.

Genoeg gezeverd. De zomerperiode is klassiek een tijd vol unieke belevenissen bij AutoJunior. De zomer van ’16 is dat des te meer omwille van volgende 5 unieke acties/gebeurtenissen/uitstapjes. En dat willen we samen met jullie, onze trouwe bezoekers/fans/stalkers, beleven.

 

1 Rijtest met de machtige Rolls-Royce Dawn

Rolls-Royce Dawn

Ja ja, AutoJunior heeft het weer maar eens voor elkaar gekregen. Na een uitstapje in München met een gigantische Coupé, de Wraith, én het pootje baden aan het meer van Genval met de uiterst zakelijke Ghost, nemen we Rolls-Royce’s laatste nieuwe creatie onder handen: De Dawn. Stiekem is dit de opvolger van de veel te dure én lompe Drophead waarbij Rolls-Royce met alle klem ontkent dat dit een topless-Wraith is. Ons maak het niet uit, wij rijden hem in augustus en jullie mogen alles meemaken via Facebook, Instagram én Snapchat (zie onder).

 

2 AutoJunior EuroTour

Gekoppeld aan reden nr. 1 is reden nr. 2: De jaarlijkse AutoJunior EuroTour. Het is een gewoonte bij AutoJunior dat er elke zomer een roadtrip wordt ondernomen naar populaire autoplekjes. Wat we allemaal gaan doen kan ik nog niet verklappen buiten het feit dat we afzakken naar een Duits circuit, stoppen bij Duitse tuningvrienden én het noorden van Italië onveilig maken met een bezoek aan jouw favoriete automerken.

Unbenannt

Dit alles wordt gedaan begin augustus met ruime updates op onze sociale media en met gloednieuw vervoer. Meer daarover in latere berichten.

 

3 Vierdaagse Tesla Model S P90D

Tesla model S P90D

Na al die tijd is het AutoJunior dan toch gelukt een Model S vast te krijgen, en wat voor een. De P90D. Het topmodel met 510 pk op de achterwielen en 262 pk op de voorwielen, een sprint naar 100 km/u in ‘Ludicrous’-modus in 3 seconden (!) en 967 Newtonmeter koppel dat al vanaf 1 toer per minuut beschikbaar is. Dat wordt een wild ritje. In juli rijden we de flitsende P90D.

 

4 Afspraakje met Por…ssst!!

Porsche targa GTS

Dat was close! AutoJunior heeft voor jullie nog heel wat extra’s in petto in de vorm van reviews met begeerlijke wagens die we nog niet eerder zagen. We houden de spanning er volop in :).

 

5 Te veel om op te noemen

Letterlijk te veel om neer te schrijven. Hopen rijtesten van exclusieve, luxe- en normale straatwagens zoals de Volvo XC90 T8, Mercedes SL, SLC,.. worden jullie richting uitgestuurd. Wedstrijden met mooie prijzen zullen niet ontbreken. Vanaf juli kan je tevens onze eerste nieuwsbrief verwachten, inschrijven kan nog steeds onderaan de AutoJunior-startpagina. In september/oktober pakken we de zaken nog iets serieuzer aan met een klepper van een auto-event, blijven volgen dus 😉

AutoJunior

AutoJunior op de voet volgen doe je via deze kanalen, keuze genoeg zo blijkt:

Facebook

Instagram

Youtube

Snapchat: Autojunior

Linked-In

Twitter

De nieuwsbrief niet vergeten natuurlijk