GR8 ICS

5 redenen waarom jouw sportwagen op GR8 International Car Show moet staan

AutoJunior heeft een zeer grote stand op het komende GR8 International Car Show event van 9-10 juli in Kortrijk Xpo. Op vraag van de organisatie zetten we onze keel open om zoveel mogelijk sportwagens bij elkaar te krijgen. AutoJunior kan al op heel wat exclusiefs en sportiefs rekenen, meer daarover in latere berichten. Waarom jouw sportwagen* op deze parel van een beurs moet staan? Hieronder onze (stevige) argumenten.

 

1 Een internationaal autofeest door en voor liefhebbers

De GR8-ICS gaat door in de hallen van Kortrijk Xpo op 9 en 10 juli. Op 9 juli kunnen bezoekers van 12u ’s middags alle mogelijke automobielen komen aanschouwen, zowel supercars, hypercars als oldtimers en tuners. Van overal in Europa komen eigenaars en autobedrijven tonen wat ze in huis hebben. Dit evenement ademt dan ook autoliefhebberij. Op zondag 10 juli wordt de beurs afgesloten om 17-18u en is het autofeest alweer ten einde. De organisatie verwacht naar schatting 25.000 bezoekers, deze afspraak wil je toch niet missen als bezoeker/eigenaar?

GR8 ICS

 

2 VIP-toegang voor eigenaars

Elke eigenaar die zijn/haar wagen tentoonstelt kan rekenen op VIP-toegang voor twee personen om de beurs te bezoeken. Kom de AutoJunior-stand, jouw wagen én honderden andere exclusieve wagens ontdekken op deze autobeurs.

GR8 ICS
De Nissan GT-R Liberty Walk, die AutoJunior al geshoot heeft, is ook van de partij

 

3 Jouw trots op wielen krijgt bakken aandacht

We steken het niet onder stoelen of banken, aandacht krijgen in een mooie wagen vinden we allemaal stiekem wel heel erg leuk. Op de GR8 International Car Show is deze aandacht maximaal gezien de verwachte grote opkomst. Ook op de AutoJunior-stand verwachten we zeer veel volk, liefhebbers, eigenaars, bedrijven of particulieren, een ideaal netwerkmoment en commercieel gezien zijn er geen limieten voor de organisatie. Wie weet staat jouw wagen wel naast de reeds toegezegde spectaculaire Italiaanse supercars. Wie doet een gokje? 🙂

GR8 ICS
De collectie van Michel van den Brande is ook aanwezig

 

4 AutoJunior regelt alles

AutoJunior regelt de volledige afhandeling vanaf het shuttlevervoer naar huis bij het afzetten van de wagen tot het blinken van de sportieveling op de AutoJunior-stand. Als eigenaar zorgen maken over jouw dierbare bezit is dus zeker niet nodig. Enkele van onze eigen persoonlijke wagens zijn trouwens ook te bewonderen op de stand.

5 Waarom niet?

Een autofeest onder gelijkgezinden zonder zorgen, met gratis toegang, veel aandacht en een veilige standplaats voor alle auto’s, hoe kan je hier nu nog ‘neen’ op zeggen? Stuur een mailtje naar olivier@autojunior.be en wie weet komt jouw ride and pride op onze stand te staan.

GR8 ICS

Benieuwd naar wat AutoJunior meebrengt? Zowel Italiaanse supercars met V8 en V12 als Duitse ijzersterke sportwagens, blijf AutoJunior.be volgen en kom alles te weten over onze stand 😉

 

*Aangezien de AutoJunior-stand in de ‘sportwagenhal’ staat is de nodige exclusiviteit van de wagen een vereiste van de organisatie.