Gentleman's fair

Win 10 duotickets voor Gentleman’s Fair 2016

“Een gentleman hoeft voor ons niet dagelijks een kostuum te dragen en zijn thee te nippen met zijn pinkje in de lucht. Neen, onze ‘Gentleman’ is een actieve man, een nieuwsgierige man, een modebewuste man maar ook een familieman. Een gadgetfreak, een sportman, een hipster of een levensgenieter pur sang. Zelfbewust, met een eigen mening en open voor uitdagingen.
Een man met passie. En op passie staat geen leeftijd.”

Zo kondigt de organisator van de beurs op 11, 12 en 13 november 2016 in Waregem Expo z’n concept aan op de Gentleman’s Fair-website. Wie tussen de lijntjes kan lezen merkt op dat ook autoliefhebbers zeker terecht kunnen op deze beurs. Maar ook mannen die houden van modieuze kledij, accessoires en luxe-artikelen zijn welkom. En voor de vrouwen? Die zijn uiteraard ook van harte welkom.

Gentleman's fair
De bezielers achter de ‘Gentleman’s Fair’ zijn Mathieu Damiens en Aaike De Jonghe

Wil jij hier ook bij zijn? Goed zo! Organisator Mathieu Damiens laat AutoJunior 10 duotickets weggeven voor dit unieke event. Al wat je daarvoor moet doen is antwoorden op de volgende vraag.

Wie is de organisator van de beurs en wat is zijn job?* (tip)

Stuur jouw antwoord en adres vliegensvlug naar olivier@autojunior.be met als onderwerp ‘Duotickets’.

op 4 november krijgen de winnaars een bericht via mail.

Veel succes!

Niet gewonnen? Je kan nog steeds ‘Alfaman’ worden door op Gentleman’s Fair te bewijzen dat jij de beste bent in een reeks van proeven. Meer info vind je hier.

Gentleman's Fair
bron: gentlemansfair.be

*wedstrijd loopt vanaf 24/10/2016 tot 03/11/2016 om 20u00.