GR8 ICS

Wedstrijd: Win tickets voor de GR8 International Car Show 9-10 juli

Pauzeer jouw illegaal gedownloade cinemafilm en sluit Facebookgesprekken want er vallen prijzen te winnen! AutoJunior geeft een hele hoop toegangstickets weg voor de GR8 International Car Show. Die gaat door van 9-10 juli in Kortrijk Xpo. Aanschouw er de meest begeerlijke supercars, tuningcars en aircooled wagens op dit unieke event. Van dezelfde organisatoren als de VAG United Indoor Show is de GR8-ICS een gloednieuw event. Zowel oldtimers, tuningcars als dreamcars en wie weet zelfs hypercars, staan op jou te wachten. AutoJunior is er ook!

Wat moet je hiervoor doen? Beantwoord volgende vraag en stuur jouw antwoord vliegensvlug naar olivier@autojunior.be*, vergeet vooral niet jouw adres te vermelden.

TE LAAT: Deze wedstrijd is ten einde gelopen, like ons op Facebook voor meer wedstrijden!

In welk jaar is AutoJunior opgericht? (tip)

  1. 2008
  2. 2009
  3. 2010

Geen goesting om alleen naar de GR8-ICS te gaan? Deel dit bericht, tag jouw vrienden en laat ze ook meedoen aan deze wedstrijd; simpel en effectief.

Like je onze Facebookpagina al?

[button-blue url=”https://www.facebook.com/AutoJuniorBelgium/?ref=bookmarks” target=”_self” position=”left”]AutoJunior op Facebook[/button-blue]

 

 

En we geven je nog een reden om mee te dingen naar een toegangsticket, AutoJunior heeft gewoonweg een kanjer van een stand op dit event. Dit in de supercarhal. Speciaal voor jullie, onze bezoekers/lezers/fans, brengen we zoveel mogelijk sport- en luxewagens mee naar de GR8 ICS. Meer info daarover binnen enkele weken.

Zelf in het bezit van een sportwagen? Mail ons (olivier@autojunior.be) en plaats hem op de AutoJunior-stand, in ruil krijg je toegangstickets, bakken aandacht en een drankje.

* wedstrijd loopt tot 9 juni.

 

meer info op: http://www.gr8-ics.com/new/