touring glass

Voordelig uw ruit herstellen of vervangen met Touring Glass

touring glass

Voordelig je autoruit herstellen of vervangen, 24 op 7 bij je thuis of op het werk en levenslange garantie? Daarvoor moet je bij Touring Glass zijn!

Als de inslag in je voorruit kleiner is dan een muntstuk van € 2 proberen we de ruit altijd eerst te herstellen. Dat is namelijk tot vijf maal voordeliger dan een vervanging. Goed nieuws dus, vooral als je niet verzekerd bent voor glasbreuk.

touring glass

Herstellen

Onze autoglasspecialist maakt de inslag helemaal schoon. De vacuümpomp zuigt alle lucht en vocht uit de breuk. De inslag wordt zorgvuldig opgevuld met krasbestendige hars. De perfect natuurlijke lichtbreking zorgt ervoor dat je straks niets meer van de herstelling merkt als je door de voorruit kijkt.

Om het verhardingsproces van de vloeibare hars te versnellen, plaatst onze autoglasspecialist een hoogtechnologische UV-lamp boven de inslag. Daarna verwijdert hij de overtollige hars en polijst hij het oppervlak opnieuw glad en krasvrij. Zo kan je met een perfect zicht weer de baan op.

touring glass

Vervangen

Is de inslag in je voorruit groter dan een muntstuk van € 2? Dan moet je ruit volledig vervangen worden. Het vervangen van een voorruit is complexer dan je denkt. In veel wagens zit immers heel wat technologie in je venster op de weg verwerkt. Daarom volgen onze autoglasspecialisten continu bijscholingen. Zo blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je mag dus gerust zijn dat na een vervanging van je voorruit alle functies perfect blijven functioneren.

Touring Glass gebruikt altijd ruiten van dezelfde fabrikant als jouw auto (OEM). Je bent dus zeker van een originele ruit met een identieke kwaliteit en een precieze pasvorm. Bovendien garandeert het vakmanschap van onze herstellers ook nog eens perfect plaatsingswerk. Zo krijg jij je perfecte zicht op de weg terug en behoudt je wagen zijn waarde.

touring glass

Goedkoop of gratis autoruit laten vervangen

Transparante prijzen maken deel uit van de heldere service van Touring Glass. Of je nu opteert voor een mobiele herstelling of naar een vestiging komt, met Touring Glass ben je bijna altijd voordeliger uit. Dankzij ons doordacht opslagsysteem en een gestroomlijnde, efficiënte organisatie verzekeren wij je de beste prijs voor het betere werk. Als de verzekering de kosten al niet betaalt. Want als je voor glasbreuk verzekerd bent, is de vervanging helemaal gratis. In dat geval regelen wij alles rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij.

Touring Glass garandeert de kwaliteit van de gebruikte materialen en het geleverde werk met een levenslange garantie. Een verantwoordelijkheid die wij graag op ons nemen.

Vraag dus altijd eerst een offerte aan bij Touring Glass of maak een afspraak.

[Dit is een gesponsord artikel]