Stoffel Vandoorne verwent fans op Meet & Greet

De 23-jarige GP2 wereldkampioen maakte tijd vrij in zijn goed gevulde agenda om zijn fans in de watten te leggen op een door zijn supportersclub georganiseerde Meet & Greet.

Meer dan 300 fans vonden de weg naar de Meet & Greet vlakbij de vroegere woonplaats van Stoffel, want sinds kort verblijft Vandoorne in de buurt van de McLaren fabriek in Brackley. Zo kan hij zijn rol als reserve en testrijder bij McLaren Honda praktisch beter combineren met het Super Formula kampioenschap in Japan. Honda maakte afgelopen week officieel bekend dat Stoffel aan het stuur kan bij het Dandelion Racing team. Vandoorne wordt er ploegmaat van de Japanner Tomoki Nojiri die reeds twee seizoenen Super Formula achter de kiezen heeft.

De Meet & Greet was het ideale moment voor de fans om een foto of handtekening van Stoffel te bemachtigen. Stoffel’s boezemvrienden Frédéric Vervisch en Angélique Detavernier ook bekend uit verschillende racedisciplines waren ook aanwezig om Stoffel een hart onder de riem te steken.

Angélique Detavernier

 

De prestaties van Vandoorne’s GP2 seizoen vorig jaar kwamen uiteraard ook uitgebreid aan bod op de Meet & Greet. Iedereen was dan ook van mening dat de wereldkampioen GP2 reeds dit jaar op de startgrid van de Formule 1 had moeten staan. Iedereen kijkt dan ook vol vertrouwen uit naar 2017 waar Vandoorne toch een grote kans zou moeten maken om het zitje van Jenson Button te kunnen bemachtigen.