Rolls-Royce viert opnieuw verkooprecord!

P90171197

Rolls-Royce verkocht 12% meer auto’s in 2014 dan in het jaar ervoor. Dat zijn er nu 4.063 om precies te zijn! Het is inmiddels het 5de jaar op rij dat Rolls-Royce een recordjaar boekt en tevens het meest winstgevende jaar in het 111-jarig bestaan van het Britse merk.

De Rolls-dealer in Abu Dhabi verkocht vorig jaar het meeste wagens. Daarnaast werden wereldwijd 6 nieuwe dealerships geopend, namelijk in: Mexico City, Calgary (in Canada) en Goud Kust (in Australië). In totaal zijn er nu 127 Rolls-Royce dealers en in 2015 zullen er nog enkele bijkomen.

P90171198

Torsten Müller-Ötvös, de CEO van Rolls-Royce Motor Cars zei, “Dit is het 5de recordjaar op rij voor Rolls-Royce Motor Cars en dit jaar zijn er voor het eerst meer dan 4000 auto’s verkocht in het 111-jarig bestaan van het merk. Dat resultaat bevestigd dat onze strategie van een gebalanceerd, duurzame en winstgevende groei ervoor zorgt dat Rolls-Royce wereldwijd leider blijft als luxe-merk. Dit buitengewoon succes is te danken aan: top producten, toegewijde mensen en het zorgen voor een geglobaliseerd verkoopbeeld.”

De Ghost Series II, die in November gelanceerd werd, zorgt voor goede verkopen. Daarnaast wordt ook de Wraith goed verkocht. De Phantom blijft natuurlijk het kroonjuweel van de wagens uit Goodwood.