Rolls-Royce Maharaja Phantom Drophead

Rolls-Royce Maharaja Phantom Drophead Coupé arriveert in Dubai

Rolls-Royce Maharaja Phantom Drophead

De Rolls-Royce Maharaja Phantom Drophead Coupé is een op maat gemaakte Phantom gecreërd voor klanten afkomstig uit Dubai. Hij werd afgelopen woensdag geïntroduceerd in de AGMC Rolls-Royce showroom.

Deze blikvanger werd bedacht en met de hand vervaardigd door de specialisten van Rolls-Royce in Goodwood ter ere van de verwantschap tussen India en het luxueuze merk.
De prinsen en Maharadja’s (in het Engels Maharaja) hebben samen over een periode van 5 decennia rond de 840 exclusieve Rolls-Royces aangeschaft.

Rolls-Royce Maharaja Phantom Drophead

Dubai is de enige markt in heel de wereld waar deze speciale variant op de Phantom Drophead Coupé zal te verkrijgen zijn. Rolls-Royce is maar liefst 2 jaar bezig geweest met het maken ervan, wat voor het merk niet enkel een mooie zet is geweest maar ook een sterke reflectie weergeeft van hoe het merk staat in de auto-industrie. Het model heeft al sterke interesse verkregen van de lokale autoliefhebbers uit Dubai en ook van enkele klanten uit India.

Wat is er nu eigenlijk verandert aan dit model? Rolls-Royce heeft enkele subtiele aanpassingen gedaan aan de Drophead Coupé om de gouden jaren van de Raja terug tot leven te wekken. Allereerst is het exterieur vervaardigd in de kleur “Carrara white” en een pauw als logo. het interieur is perfect gecombineerd met het witte exterieur door gebruik te maken van een lichtcrème leder. Verder in het interieur zijn er allerhande cobaltblauwe /groene details aangebracht. Dit alles maakt van de Maharaja de ideale auto om in en rond Dubai rond te cruisen.