BMW i8

Reisverslag: kort bezoek aan hoofdzetel BMW

Terwijl elk ander teamlid van het Autojunior-team druk bezig is met werk of studeren, is er een kleine groep studenten (waaronder mezelf dus) op studiereis. Dat dit niet zo praktisch uitkomt vlak voor de examens en een studiereis dient voor bij te leren weten we. Maar dit hield ons niet tegen om in het Duitse München een korte tussenstop te maken bij de hoofdzetel van BMW.

Een ideaal verzetje was het om eens niet bezig te zijn met onze opleiding. We kregen dan ook een fantastisch zicht op de gebouwen van BMW uit de Olympiaturm. Een 290 meter hoge televisietoren die zich in het Olympiapark bevindt, net naast de gebouwen van BMW.

Heel erg ver zijn we niet geraakt, maar een blik op de BMW i8 Protonic Red Edition en een deel van de gebouwen was meer dan de moeite waard! Binnenin stonden onder andere een Rolls-Royce Ghost, een BMW M2 coupé en de DTM bolide gebaseerd op de M4. Ook een collectie schaalmodellen waaronder onze (helaas al terug afgegeven) i8 was er te vinden.

PS: deze zomer keren we met het gehele AJ-team terug naar München voor iets speciaals. We houden jullie zeker op de hoogte!