Nieuwe Bond film wordt snoepje voor autoliefhebber

jlr007 - kopie

Naast de Aston Martin DB10 zullen ook de Jaguar C-X75, de Range Rover Sport SVR en Land Rover Defender Big Foot te zien zijn in de nieuwe Bond film.

Bond films en mooie auto’s, je kan er je hand voor in het vuur steken dat het telkens weer raak is. Eon Productions maakte eerder al bekend dat een speciaal gebouwde Aston Martin DB10 (met AMG motor?) te zien zal zijn in de nieuwe Bond film Spectre. Nu maakt Jaguar/Land Rover ook bekend dat zij een serieus deel auto’s sponsoren met de Jaguar C-X75, de Range Rover Sport SVR en de Defender Big Foot.

De Jaguar zal te zien zijn in een achtervolgingsscène in Rome samen met de Aston Martin DB9. De C-X75  is gebouwd in samenwerking met de Advanced Engineering divisie van Williams F1 en komt je wellicht niet onbekend voor. De auto is al meermaals als concept voorgesteld maar heeft de weg naar serieproductie nog niet gevonden.

jlr007 - kopie (3)

De scènes met de Land Rovers zijn reeds opgenomen in Oostenrijk en we vermoeden dat er wel wat zwaarder off road geploeter aan te pas zal komen. De SVR heeft alvast 550 pk en een heerlijke roffel als arsenaal. De Defender Big Foot lijkt qua grootte van hetzelfde kaliber als een G 63 AMG 6×6 en zal met zijn 37 inch diameter bandjes zeker het onderspit niet moeten delven.

jlr007 - kopie (2)

Spectre gaat in Première nog dit jaar op 6 November. Voor Bond acteur Daniel Craig zal dit zijn 4e Bond film zijn.