Mini David Brown

Morgen gaat Top Marques opnieuw van start!

Morgen gaat de 14e editie van Top Marques in Monaco opnieuw van start en dat brengt enkele fijne herinneringen naar boven. Ook nemen we van de gelegenheid gebruik om op te lijsten welke nieuwigheden er dit jaar ontdenkt worden voorgesteld in het Grimaldi forum.

Onze gekste Top Marques ervaring was ook meteen de eerste. In een AutoJunior gestylde Maserati Ghibli trokken we toen richting Monte Carlo en de Maserati trok er de nodige aandacht. Een fotoshoot en het reisverslag kan je hieronder nog eens nalezen.

Fotoshoot: AutoJunior Maserati Ghibli

Het volledige reisverslag van 2015 vind je hier:

Reisverslag Top Marques Monaco 2015: Forza Maserati!

Ook vorig jaar trokken we naar de beurs en konden we de Jaguar C-X75 en de Aston Martin DB10 van James Bond bewonderen, maar ook klassiekers als de Lada Niva.

Wat brengt de beurs dit jaar?

1. Aeromobil

Aeromobil

In 2015 stond de eerste generatie van de Aeromobil reeds op Top Marques, zeg maar een concept van de vliegende auto. Dit jaar wordt de tweede generatie van de Aeromobil voorgesteld, productieklaar en nog steeds gekke looks.

2. Donkervoort G8 RTO

Donkervoort

Nederlandse trots Donkervoort stelt morgen ook haar nieuwste model voor: de G8 RTO. Donkervoort heeft sinds kort Tom Boonen als ambassadeur om de verkoop in België de hoogte in te krijgen, maar het is niet duidelijk of het nieuwe model ook een verwijzing is naar onze Belgische trots.

3. CALAFIORE C10

Calafiore

De naam doet eerder een operastuk vermoeden, maar het gaat wel degelijk om een nieuwe sportwagen. Voorlopig ontbreken meer details.

4. Asfané by FRANGIVENTO Charlotte Edition

Charlotte

Alleen de naam al … Ook hier ontbreken alle details, afwachten tot morgen dus!

 

Andere gekke creaties die normaal ook aanwezig zullen zijn:

Praktische info vind je hier.