MINI FAN DAY

MINI Toptip: MINI & Mini Fan Day

Volgende week zaterdag vindt op het circuit van Mettet de Belgisch/Luxemburgse MINI Fan Day plaats. Niet alleen voor MINI of Mini rijders, maar ook voor fans van het Britse merk.

In samenwerking met TrackDays.be wordt het circuit van Mettet omgetoverd tot familiaal MINI paradijs. Op de klets met ambasadeurs An Lemmens, Laura Tesoro en Ish Ait Hamou, of gezellig rondtoeren op de Mini Mercado. Dat laatste omvat een reeks gezellige standjes en kraampjes waar je volop kan proeven (letterlijk en figuurlijk) van de leefwereld van MINI. Bovendien besteedt Mini er de nodige aandacht aan de legendarische Mini’s van weleer. Uiteraard zal er de nodige actie zijn op het circuit dus wie graag eens co-piloot is van een op het circuit afgestelde MINI kan zich dus zeker inschrijven voor de MINI Fan Day. Inschrijven kan via deze link en kan nog tot eind deze week.

MINI is zo vriendelijk om AutoJunior ook uit te nodigen, dus verwacht hier binnenkort een vlog van onder andere een rijtest met de nieuwe MINI John Cooper Works Countryman en ook enkele circuitkilometers met een MINI John Cooper Works Hatch.