Mazda CX-3

Kleurig: #MusketonMazda CX-3 is pure kunst

Zelden horen we zoveel vraagtekens omtrent de titel van dit bericht. In het kort, de bekende Vlaamse kunstenaar Musketon heeft, samen met vier andere kunstzinnige collega’s een Mazda CX-3 aangepakt met onderstaand gekleurde #MusketonMazda als resultaat.

#MusketonMazda

Musketon, neen dat is niet zijn echte naam, aka Bert Dries, is een 26-jarige artistieke jongeman die al sinds jaar en dag op verschillende manieren zijn talenten uit. Zo heeft hij reeds samenwerkingen met grote merken zoals Coca-Cola en Mazda. Vooral die laatste interesseert ons. Mazda heeft namelijk in samenwerking met Musketon de Mazda Design Car competitie op poten gezet en vier winnaars uit de 100 inzendingen gekozen.

#MusketonMazda

De vier trotse winnaars; VEXX_ART (Vince Okerman), ICYBOMB (Alex Gérard), ITSMAGICHERE (Laurent Beuten) en ZHION (Andre Levy), hebben met Musketon een design van vijf verschillende stijlen samengesteld met het kleurige en volgens ons prachtige resultaat tot gevolg. Om het beste ontwerp te maken hebben de vijf artiesten zich zelfs een weekend in april volledig afgezonderd op een afgelegen locatie.

#MusketonMazda