haspengouw tour 2014

Haspengouw Tour 2014

haspengouw tour 2014

 

Op zondag 4 mei vond de Haspengouw Tour 2014 plaats. De rondrit voor exclusieve wagens werd voor de 2de keer georganiseerd door Autospotting Belgium.

Rond 11 uur ’s morgens arriveerden de eerste wagens op het prachtige domein van Het Monnikenhof Van Vlierbeek. Daar konden alle kijklustigen die kwamen opdagen genieten van allerlei spectaculaire wagens. Porsche Carrera GT, Ford GT, Ferrari 430 Scuderia, Lamborghini’s, Porsches en noem maar op.

De deelnemers verlieten het domein rond 13u30 en vertrokken voor een rondrit van ongeveer 120 kilometer doorheen de streek. De wagens stopten voor een uurtje bij de Kokima te Kortessem om daarna het tweede deel van de route af te leggen.

Omstreeks 17u30 kwamen de wagens aan op de eindlocatie De Kerckhem in Nieuwerkerken. Na nog even alle auto’s bekeken te hebben, was het voor ons alweer tijd om naar huis te gaan. Wij hebben er alvast van genoten. Hieronder nog een woordje van de organisatie:

Alweer een zeer geslaagde editie van de Haspengouw Tour achter de rug. Bedankt aan alle deelnemers, zonder jullie was dit prachtig event niet mogelijk. Wij hopen jullie dan ook allemaal terug te mogen verwelkomen op de Haspengouw Tour 2015!

Hieronder vind je de foto’s van het evenement, het filmpje volgt later deze week.