GR8 streetperformance editie april 2017 is uit!

Een nieuw kwartaal betekent bij GR8 streetperformance een nieuw tijdschrift in de brievenbus! Zoals jullie weten moet je natuurlijk geabonneerd zijn om die te ontvangen. Ben je nog geen abonnee? Stuur dan een mailtje naar Abo@vagunitedevents.be om het tijdschrift ook te ontvangen.

Ken je GR8 Streetperformance nog steeds niet? Dan is het hoog tijd dat we nog eens vertellen wat het bedrijf precies doet. We spreken hier over het grootste tuningmagazine van de Benelux. Het bedrijf organiseert onder andere de GR8 International Car Show en brengt elk kwartaal een nieuw tijdschrift uit. In de nieuwste editie gaat het onder andere over de Mini Cooper S die omgebouwd is geweest door Liberty Walk. Een bruut beest zoals je op onderstaande foto wel kan zien!

GR8 Streetperformance schrijft uiteraard ook over allerhande merken van aftermarket velgen. Ben je een tuningliefhebber dan vindt je hoogstwaarschijnlijk je ultieme droomvelg voor je bolide. Ook de onderstaande Honda S2000 kreeg een heerlijk setje velgen. En wordt natuurlijk besproken in de laatste editie van GR8.

Tuning en muziekinstallaties. Het blijft natuurlijk hand in hand lopen met elkaar. Een overvloed aan bedrijven die muziekinstallaties produceren voor auto’s vinden dan ook hun weg tot in de wereld van GR8 Streetperformance. Vooraleer je een muziekinstallatie koopt voor je auto raden wij dan ook ten zeerste aan om eerst even te bladeren in het magazine. Zeker als je degelijk consumentenadvies wilt.

Ook supercars vinden de weg naar de tuningwereld. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Ferrari 458 Italia getuned door Prior design? De wagen kreeg een fotoshoot bij de expohallen in Kortrijk en wordt ook uitgebreid getoond in de laatste editie.

Zie je liever Amerikaanse supercars in de tuningwereld? Dan zijn er gelukkig nog enkele tuners die ook eens denken aan onder andere onderstaande Corvette.

Al bij al is GR8 Streetperformance gewoon hét beste tuningmagazine van de Benelux. Of misschien zelfs van heel Europa? Er is maar één manier om erachter te komen en dat is door je gewoon te abonneren. Abonneren kan je door te mailen naar Abo@vagunitedevents.be

Het magazine is verder in België te verkrijgen bij 2800 krantenwinkels aan 6€ of thuis in de bus voor 5€.