Fotoshoot: Ford Focus RS 2009

Het is jullie misschien niet ontgaan, Louis, de hoofdredacteur van AutoJunior, heeft nu eindelijk zijn allereerste auto aangeschaft: een Ford Focus RS 2009! Wij besloten om tijdens de opnames van de review van de Mini John Cooper Works een kleine fotoshoot te doen.

Dat wij trots zijn (en stiekem een beetje jaloers) dat Louis dit als zijn eerste auto mag noemen mag gerust geweten zijn. De Ford Focus RS is dan ook één van de droomauto’s van menig autoliefhebber. Standaard kwam de Focus RS met 305 pk en heeft een topsnelheid van 263 km/u. Een Mountune-MP350-kit bracht dit naar 350 pk. Reden genoeg dus om hem leuk te vinden, dat het voorwielaandrijving is deert ons niet.

IMG_4910 bewerkt

Nu voorlopig is de wagen nog in de witte kleur zoals hij standaard werd afgeleverd (er was keuze tussen groen, blauw en wit), maar de kans bestaat dat de wagen nog een wrap krijgt in teken van onze website. Wat dit betreft houden we jullie zeker op de hoogte! Wie de wagen trouwens al zou gespot hebben mag zeker zijn/ haar foto’s doorsturen naar louis@autojunior.be