GR8 Streetperformance, laatste editie 2017!

We zijn officieel het laatste kwartaal van 2017 ingegaan. Voor de één betekent het wellicht al het aftellen naar sinterklaas, kerstmis en nieuwjaar. Voor het team achter GR8 Streetperformance betekent het dan weer het uitbrengen van de laatste editie, dit jaar, van hun tijdschrift GR8 Streetperformance.

Het is op 15 oktober dat we nog eens een nieuwe editie van het tuningmagazine terugvinden in de plaatselijke krantenwinkel. Naar goede gewoonte heeft het team hun best gedaan om enkele kunstwerken uit de tuningwereld bijeen te sprokkelen. Wij deden even een sneak peek.

Halfnaakte vrouwen!
Geen idee waarom ik het steeds opnieuw vermeldt maar blijkbaar ben ik , net zoals de mensen bij GR8, een veel te grote fanaat van vrouwelijk schoon. Anyway, GR8 toont ons terug een mooie fotoshoot met een vrouwelijk bikinimodel (Jill vanuit Temptation Island) en een exclusieve auto. Deze keer betreft het een Nissan GT-R met een aangepast jasje en uiteraard motorische aanpassingen. Wil je weten wat voor aanpassingen? Dan raden we je ten zeerste aan om gewoon het tijdschrift te kopen.

Ook het tuningbedrijf Rieger komt aan bod in deze editie. Het bedrijf verkoopt bodykits, velgen,… en heeft blijkbaar een grote voorliefde voor Duitse kwaliteitswagens. In onderstaande foto zien we een Audi A5 die duidelijk alle hoeken van de Rieger werkplaats heeft gezien.

Bladeren we verder in het tijdschrift dan zien we… nog meer bodykits, spoilers, velgen, supercars, meer vrouwen,… en uiteraard het e-mail adres van GR8 Streetperformance (Abo@gr8street.com). Mail er even naar en ontvang jouw abonnement (5€ per tijdschrift) voor het komende jaar. In de krantenwinkel kosten de schriften 6€, door een abonnement te nemen spaar je dus een euro per tijdschrift. Vergeet ook zeker niet om de facebookpagina van GR8 Streetperformance te liken.