Fiat 500 “La Petite Robe Noire” by Guerlain

Fiat 500 “La Petite Robe Noire” by Guerlain

Fiat 500 “La Petite Robe Noire” by Guerlain

 

Fiat lanceert in samenwerking met Guerlain een unieke Fiat 500. Er worden slechts 250 stuks van de “La Petite Robe Noire” gemaakt.

Deze exclusieve variant is beschikbaar als berline of cabriolet. De Fiat 500 “La Petite Robe Noire” by Guerlain is verkrijgbaar in drie kleuren: Bianco Gelato (pastel), Nero Vesuvio (metallic) en Bianco Perla (parelmoer).

FIAT 500 La Petite Robe Noire By Guerlain

 

Naast zijn klassieke standaarduitrusting: 7 airbags, autoradio CD MP3, Bluetooth-systeem, USB-toegang, een panoramisch glazen dak (voor de berline) beschikt de Fiat 500 La Petite Robe Noire by Guerlain verder over een interieur met prachtige Poltrona Frau lederen bekleding (zwart en wit bicolor) en beschikt ze over een airco-systeem met automatische regeling, een chroomstrip op de motorkap, de daarnet vermelde drie verschillende koetswerkkleuren en de signatuur “La Petite Robe Noire by Guerlain.”

Fiat 500 “La Petite Robe Noire” by Guerlain

 

Specifieke aandacht werd besteed aan de veiligheid van de passagiers, daarom zijn het ESP-systeem en een bandendruksensor standaard.

Er is keuze uit een: 1.2 benzine 69 pk, 0.9 TwinAir 85 pk, 0.9 TwinAir Turbo 105 pk en de 1.3 Multijet diesel 95 pk. Verder is er nog de keuze uit een handgeschakelde versnellingsbak of een gerobotiseerde Dualogic-bak dat schakelen automatiseert.

Fiat 500 “La Petite Robe Noire” by Guerlain

 

Als uniek extraatje wordt de Fiat 500 geleverd met een kistje van Guerlain.

  • Drie verschillende parfums van La Petite Robe Noire (50 ml): Eau de Toilette, Eau de Parfum en Eau de Parfum Couture en zijn Eau de Lingerie
  • Een make-up kit en body lotion La Petite Robe Noire
  • Een “Terracotta 4 Seasons” (teinte Nude), een Fond de Teint Lingerie de Peau (teinte Naturel), een “Gloss d’Enfer”, een Laque Couleur en een Mascara Cils d’Enfer
  • Een documentenhouder
  • Een sleutelhangertje met zijn 3 jurken en een parfumflesje
  • Een kleerhanger en een exclusieve beschermhoes voor een jurk
  • Een keramisch koffertje om de auto te parfumeren en dat in het interieur van de auto kan geschikt worden
  • Een boek over het universum van Guerlain en de kenmerkende producten

De Fiat 500 “La Petite Robe Noire” by Guerlain berline is beschikbaar vanaf €15.990 incl. BTW (€ 15.197 in Luxemburg) en in cabrio vanaf €18.990 incl. BTW (€ 18.048 in Luxemburg).