droomrit voor het leven

Droomrit voor het Leven 2013

Op zaterdag 21 september vond opnieuw (voor de 14de keer) de Droomrit voor het Leven plaats. Elk jaar rijden maximaal 50 unieke auto’s mee. De meest begeerlijke Ferrari’s, Lamborghini’s, Bugatti’s en Porsches.

Droomrit voor het Leven
Droomrit voor het Leven

In 1999 komt IVA-student Jonathan Middag op het idee om eens iets leuks te organiseren voor zieke kinderen en met bijzondere autos. Al snel worden de plannen gesmeed een rit te organiseren waarbij zieke kinderen mee mogen rijden in hun droomautos. En zo wordt in 2000 de eerste Droomrit gereden. Het blijkt een succes en al snel komen er plannen voor een tweede rit.

Droomrit voor het leven is een jaarlijks terugkerend evenement waaraan maximaal vijftig auto’s deelnemen. Bouwjaar of merk is niet belangrijk; het enige dat telt is dat de desbetreffende auto exclusief is en in de ogen van de kinderen die meegaan, de status van een droomauto heeft.

Tot nu toe is de Droomrit voor het Leven georganiseerd voor jongeren die dagelijks met ernstige gezondheidsproblemen te maken hebben (of hebben gehad). Maar ook hun broertjes en zusjes worden niet vergeten. Zij komen vaak aandacht tekort en worden nu eens extra in het zonnetje gezet. Alle jongeren zijn in de leeftijd van 12 tot en met 21 jaar.

 Zij konden de hele dag genieten! Net als wij – toeschouwers – overigens!

Droomrit voor het Leven

Voor diegene die het evenement gemist hebben, met het volgende filmpje moet het wel lukken om ook van deze bolides te genieten! Meer filmpjes volgen, hou daarvoor onze Facebook-pagina in de gaten! 😉

 

Meer info: http://www.droomritvoorhetleven.nl