Bugatti Chiron

Dreamcars Autosalon 2019

Dit jaar is er op het autosalon terug een aparte hal voor dream cars. Voor liefhebbers van snel en duur speelgoed is dit dan de ideale plek om tijdens het autosalon te vertoeven. Wij waren er op de persdag en lichten even de interessantste wagens uit.

Bugatti Chiron

We trappen af met de crème de la crème uit de autosector: de Bugatti Chiron. De wagen is gekleurd in het zilvergrijs en voorzien van elegante velgen uit het gamma van Bugatti. Deze hypercar met 1500 pk kost een dikke 2,4 miljoen euro. Deze parel uit het wagenpark van D’Ieteren is te vinden onmiddellijk links bij het binnenkomen van de Dreamcars hal. Je kan er dus niet naast kijken.

Aston Martin

Ook Aston Martin is opnieuw present. We vinden er enkele modellen uit hun gamma. Onder andere de nieuwe V8 Vantage en DBS Superleggera kan je bewonderen in al hun glorie. Maar ook een Vanquish Volante Zagato is er te vinden dankzij Bavaria Motors en IVA Driebergen. Die wagen kost bijna 1 miljoen euro en is daarmee de duurste Aston op het salon.

DBS Superleggera

Lamborghini

Geen autosalon zonder Lamborghini’s natuurlijk, al zijn ze wat subtieler aanwezig dan anders. De Italianen hebben een matgrijze Huracan Performante en witte Urus van stal gehaald die nu staan te pronken naast de stand van Porsche.

De nieuwe Porsche 911 (992)

Iets minder subtiel aanwezig is Porsche met hun nieuwe 911. Er zijn drie exemplaren in de hal, vervaardigd in het zilvergrijs, rood en blauw. De nieuwe Porsche is iets hoger dan het vorig model en is tegenwoordig vooraan even breed als achteraan. Deze 911 komt ook standaard met 21″ velgen achteraan en 20″ velgen vooraan om hem minder tailhappy te maken. Bij Porsche vinden we verder nog de nieuwe Macan, Panamera, 718 Boxster en de 991 GT3 RS mk2.

Noble M500

De nieuweling van het Britse merk Noble mag zeker ook gezien zijn op het salon. Met een felgele kleur en de 3,5 l V6 uit de huidige Ford GT pronkt hij in een hoekje van de hal. De wagen is nog steeds een concept en de prijs kennen we dan ook nog niet. Maar het belooft vast en zeker een echte pretraket te worden!

Noble M500

Uiteraard zijn er nog veel andere merken aanwezig, zoals Audi, BMW, Lotus, Ferrari, McLaren, Mercedes, Rolls-Royce … Wie alles eens wil gezien hebben gaat best dus ter plekke. In tegenstelling tot andere jaren is de Dreamcars hal nu wel gedurende de ganse autosalonperiode in plaats van maar één weekend. Tickets voor het Dreamcar salon kosten € 3 € in voorverkoop en € 5 aan de deur (bovenop de normale salontoegang welteverstaan).