DMC Rolls Royce Ghost

Kon de Rolls-Royce Ghost nog beter? Vorig jaar nog had AutoJunior nog de kans om een Ghost te reviewen, en we hielden ervan! Een Rolls-Royce is natuurlijk hét icoon van luxe en styling.  Toch vonden de mannen bij DMC dat ze hem nog beter konden maken. Wat denken jullie, zijn ze hierin geslaagd of loopt het uit de hand?

DMC_RollsRoyce_02HD

DMC wilde de Rolls vooral subtiele veranderingen geven, zodat hij opvalt tussen anderen, maar nu ook niet overdreven is. Vooral de voorkant en een nieuwe rechtlijnige underbody zijn de punten waar DMC zich het subtielst heeft gehouden. De grote verschillen zijn aan de achterkant te zien. DMC blijft in de hoekige stijlen en de Rolls krijgt een volledig nieuwe kofferklep, met daarop een subtiele spoiler. Daaronder merken we de prachtige diffuser op die voor een iets wat agressievere look zorgt. Je kan er niet echt naast kijken, maar de Rolls heeft ook een nieuw setje velgen en die zijn gigantisch, namelijk 24″. Verder is er nog het interieur die volledig samen te stellen is volgens de wensen van de klant.

DMC_RollsRoyce_06HD

Als laatste zijn er natuurlijk nog wat motorische aanpassingen gebeurd. De DMC Rolls-Royce krijgt namelijk nog 70 pk extra. Het zal dit luxe salon nu amper 4,5 s kosten om 100km/u te behalen. Met het gaspedaal volledig ingeduwd kan je op de Duitse Autobahn doorgaan tot een verbluffende 295 km/u.