Bugatti Veyron

Cristiano Ronaldo koopt Bugatti Veyron

Op een bal schoppen loont. Kijk maar naar onze eigen Rode Duivels. Kevin Debruyne in een rode Mercedes-AMG G63, Lukaku in een matzwarte Range Rover en Courtois in een Aston Martin Vanquish. Nog een level daarboven staat Ronaldo. De meest bekende voetballer van Portugal, Real Madrid en de hele voetbalwereld verdient zo’n €326.000 per week, €1.940 per uur, 54 eurocent per seconde. Na de overwinning op het EK in de thriller tegen gastland Frankrijk, trakteert Ronaldo zichzelf op een sportief karretje, een Bugatti Veyron. 

Nog meer speelgoed

Zo’n €300.000, zoveel houdt Cristiano Ronaldo over aan zijn EK-overwinning. Niet genoeg voor een Bugatti Veyron dus. Kans is groot dat de Portugese voetballer de hypercar ook zou kopen wanneer hij de beker niet in de lucht had gestoken in Frankrijk. Ronaldo heeft naast deze Veyron ook nog een witte Rolls-Royce Ghost en een verplicht Audi-model door Madrid-sponsor Audi.

Bugatti Veyron

“Volg jouw dromen” zei Ronaldo ooit tegen jonge fans. Niet moeilijk als je elke morgen wakker wordt met een nieuwe Volkswagen Polo op jouw rekening.