Bentayga Mulliner

Bentley Bentayga Mulliner is de ultieme SUV

In Genève stelde Bentley een Bentayga Mulliner voor die moet aantonen dat werkelijk alles mogelijk is voor Bentley haar veeleisende klanten. Enkel het beste is dus goed genoeg voor dit uniek model.

De Mulliner badge verwijst naar de Britse coachbuilder die vroeger het koetswerk van enkele Bentley’s voor zijn rekening nam. Vandaag kan jij bij de Mulliner afdeling van Bentley terecht voor personaliseringsmogelijkheden die niet in de standaard optielijst te vinden zijn. Het model in Genève werd door de Bentayga Mulliner afdeling samengesteld met ondermeer gigantische 22 inch velgen inclusief Bentley logo’s die altijd horizontaal blijven.

Het interieur is buiten categorie. De achterbank wordt door een middenconsole gescheiden en de twee fauteuils zijn dé attractie van deze Bentley Bentayga Mulliner. Onder de motorkap geen diesel, maar de 6 liter W12 die een spurt van 0 naar 100 km/h in 4 seconden mogelijk maakt. Het prijskaartje is onduidelijk, maar waarschijnlijk kom je zelfs met € 300.000 niet toe.