Autosalon Genève: Bentley Mulsanne Speed en facelift

Bentley zorgde voor heel wat nieuws op het salon van Genève, dat overigens vandaag zijn deuren opent voor het publiek tot en met 13 maart. Naast de Bentley Flying Spur V8S en de Mulsanne Mulliner lieten de Britten ook een felgekleurde Mulsanne zien. Het gaat over de Mulsanne facelift en Speed.

DSC_0095

De nieuwe grille en koplampen zijn de grootste esthetische vernieuwingen die we met het blote oog kunnen waarnemen op de Mulsanne facelift.

DSC_0091

Binnenin is het weer al luxe wat de klok slaat. Er lijkt ons geen betere omgeving om in te vertoeven tijdens een ritje naar het kantoor.

DSC_0094

De nieuwe Mulsanne Speed krijgt een extra pk-kieteling wat maakt dat het totaal aantal paarden nu ligt op 530. Topsnelheid is 305 km/u en naar 100 km/u geraak je in net geen 5 seconden. De ZF-automaat doet het nodige.

DSC_0108

25 centimeter, zoveel krijg je extra in de Mulsanne EWB, de laatste nieuwigheid in de Mulsanne-clan (niet op foto). Je kan overigens in de nieuwe Mulsanne kiezen uit 24 lederkleuren, een audiosysteem met 20 speakers en schermen overal waar je kan kijken.

DSC_0103