AutoJunior zoekt videotalent (M/V) met autopassie

AutoJunior groeit maand na maand. Events, autosalons, nieuws en reviews, we willen het allemaal zoveel en zo goed mogelijk brengen voor onze bezoekers. Heb jij een passie voor wagens én video-editing? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Welkom in de bijzondere wereld van autojournalistiek!

rolls team

Meegaan op persreis, naar buitenlandse autosalons of andere unieke opportuniteiten meemaken, dat is de grootste return die iedereen bij AutoJunior krijgt voor het leveren van hard werk. Specifiek zijn we op zoek naar een persoon (M/V) die in z’n vrije tijd bezig is met het samenstellen van video’s. Zowel gesproken reviews als kleine fragmenten van bepaalde wagens of events. Idealiter studeer je nog en ben je bezig met Youtube of andere media met een uitgesproken passie voor wagens. Dankzij AutoJunior ervaar je nieuwe wagens, events als eerste en mag je jezelf een volwaardig lid noemen van de AutoJunior-crew. Meer info op aanvraag.

Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar olivier@autojunior.be waarin je jezelf voorstelt en jouw ervaring met ons deelt. 10839966_10205602120555462_1114901236_o