Evo car of the year

Video; 2016 was een knaller van een autojaar!!

Elk jaar opnieuw levert EVO, het bekendste Britse automagazine, een bijna pornografische video over de beste auto’s van het afgelopen jaar. Ook dit jaar opnieuw vinden ze een adembenemende locatie waar ze de beste 12 wagens van de laatste 12 maanden aan de tand voelen. 

Je zou denken dat in een periode van ‘downsizing’ en elektrische wagens er geen plaats meer is voor echte rijders auto’s. Maar als je eens terugblikt op 2016 was dit jaar eigenlijk een van de topjaren voor ‘petrolheads’, benzineprijzen terzijde. Het afgelopen jaar leek meer dan ooit bijna elke autofabrikant vastberaden om een verbluffende ‘drivers’ auto te produceren, hoe klein deze markt ook is.

De laatste evo Car of the Year (eCOTY) video – een extra bijzondere editie omdat het de laatste is met beide evo-veteranen Nick Trott en Henry Catchpole- is een krachtige opfrisser van hoe goed wij, autofans, het wel hebben. Wat een deelnemerslijst; Porsche 911R, Aston Martin Vantage GT8, Honda NSX,… en de veelbelovende BMW M2 die wij begin volgend jaar mogen testen.

Sit back, relax and enjoy. Veel beter wordt een autovideo niet!