Driving 4 Charity 2013

Driving 4 Charity

Op zondag 24 maart verzamelden er zich een hele groep autoliefhebbers met hun bolides op de markt van Ingelmunster. Een Autoforum-lid organiseerde er een rondrit voor het goede doel.

Driving 4 Charity 2013

Omstreeks 10u30 vertrokken de deelnemers één voor één van op het plein. Aan de hand van een uitgetekend roadbook in ‘bolletje-pijl’ reden alle enthousiastelingen naar de eerste stop, AE-cars, een handelaar in exclusieve wagens. In de vernieuwde showroom kon iedereen zijn ogen flink de kost geven… Ferrari, Porsche, Maserati, Lamborghini, een tiental Audi R8’en stonden er te wachten op een nieuwe eigenaar.

Driving 4 Charity 2013

Na genoeg gekwijld te hebben vertrokken de wagens naar de middagstop. Het roadbook stuurde ons opnieuw naar de leukste ‘binnenbaantjes’ van de streek. Vervolgens werd er geluncht in een Lunchgarden of in de Quick.

Driving 4 Charity 2013

Na wat ongeduldig wachten in de auto mochten we om 13u30 vertrekken voor het laatste gedeelte. Voor de volgende twee uur werd aan een strak tempo gereden langs zeer leuke wegen. Uiteindelijk kwamen, op een Audi S3 na, alle wagens terug aan op het plein in Ingelmunster. Nadat we nog een ‘colake’ gedronken  hadden, was het tijd om terug huiswaarts te keren.

Driving 4 Charity 2013

Het was een zalige rondrit met een uiteenlopend deelnemers veld. Bijna iedere generatie Renault Clio Sport was vertegenwoordig, maar ook enkel Ford Focus RS’en, een Volkswagen Golf GTI en zelfs een Audi S5 reden de hele rondrit mee. Ons zal je zeker en vast terug zien op de volgende editie!