AutoJunior Motorsport Rondrit 13/10/18

Zoals de meesten onder jullie weten namen we eerder dit jaar voor het eerst deel aan een echte rally. Louis en Thomas stonden aan de start van de Monteberg Shortrally met een gehuurde Peugeot 106. Zie hier de video’s.

Na deze onvergetelijke ervaring gingen we onmiddellijk aan het werk met het plannen en organiseren van enkele evenementen om zo genoeg budget bij elkaar te krijgen zodat we in 2019 opnieuw kunnen deelnemen.

Op zaterdag 13/10/18, de dag voordat alle Belgen gingen stemmen, organiseerden we voor de eerste keer een rondrit. Het bleek onmiddellijk een succes, een 40-tal (heel uiteenlopende) wagens kwamen aan de start.

Het vertrek- en eindpunt was de parking van Stevens Commercial in Ieper. Van daaruit bracht de route de enthousiaste deelnemers onder meer richting Heuvelland en de Franse grens. De route van 120 of 150 km bestond voornamelijk uit leuke binnenbaantjes en heel wat klassementsproeven van lokale rally’s.

Onderweg konden de chauffeurs en co-piloten even bekomen en iets drinken bij de 2 stops, Berg en Dal en de Palingbeek. Tenslotte mochten de deelnemers genieten van een lekkere braadworst en de zonsondergang aan het einde van deze prachtige dag.

Klik hier om de toekomstige evenementen te zien!